De man die kickt op paardenhoeven

De man die kickt op paardenhoeven
Een tijdje geleden rammelde de telefoon bij de stichting, de Animal man nam op, hee Animal hee Sandman, dat is een tijd geleden dat we elkaar gesproken hebben. Je gelooft nooit wat ik mee heb gemaakt!, wat dan?

De man die kickt op paardenhoeven
Een tijdje geleden rammelde de telefoon bij de stichting, de Animal man nam op, hee Animal hee Sandman, dat is een tijd geleden dat we elkaar gesproken hebben. Je gelooft nooit wat ik mee heb gemaakt!, wat dan?

We liepen in de buurt van Hengelo, en daar hoorde mijn maat en ik iemand om hulp roepen, aangekomen bij de man bleek dat hij verdwaasd was en aan gaf dat hij problemen had met zijn bloedsuiker spiegel. Wij hebben hem meegenomen naar zijn huis, bij dat huis aangekomen bleken de ramen met landbouw plastic dicht gemaakt te zijn. Wij vonden dit heel erg vreemd. Binnen in het huis roken wij een gaslucht en vroegen aan de man, wat dat zou kunnen zijn. Hij dacht zelf dat toen hij het huis verlaten had, hij vergeten was om het gas aan te steken…..Hij wilde namelijk een potje eten gaan koken.

De Sandman vroeg waar het licht in huis was omdat het hele huis aarde donker was, de man had wel een aansteker en zou wel even bijlichten? nee riep de Sandman doe dat maar niet en hij pakte zijn Iphone om bij te lichten. In zijn zoektocht naar een lichtschakelaar, zag hij dat door het hele huis vreemde tekens op de muren waren geschilderd. De Sandman omschreef het als tekeningen van bepaalde provincies, weet niet goed wat ik me daar bij voor moet stellen.
Nadat de lichtschakelaar was gevonden en het gas was uitgedraaid, werden eerst de ramen en deuren opengezet, om lekker te luchten. De maat van de Sandman had de hele tijd bij de deur gestaan om snel hulp in te kunnen roepen als dat nodig zou zijn.

Nadat de man suiker tot zich had toegenomen en de Sandman en zijn maat gevraagd hadden of het nu goed ging zijn ze vertrokken, tijdens de aftocht kwamen ze de buurman tegen die verwonderde zich elke keer dat het huis niet af zou fikken..
Ik vroeg aan de Sandman waar dat was geweest, hij gaf mij het adres en dat bleek van de man te zijn die gewapend met dildo en knielappen de weilanden van Hengelo onveilig maakte. De man is al meerdere keren door de politie betrapt op onzedelijke handelingen met zijn „ attributen” maar de politie heeft de man telkens weer „heen gestuurd” naar verhoor. De stichting heeft ook een klacht ingediend bij de officier van justitie, dat de man nog steeds niet vervolgd is, maar natuurlijk blijft het ook ijzig stil aan de zijde van de officier.

We moeten daarom maar eens met zachte druk de politie en de officier in beweging gaan zetten.
Nadat de ( naar ik nu weet, de laatste keer) de paarden hoef viespeuk is betrapt heeft hij met het bekende balkje over zijn ogen in de Telegraaf gestaan. Ik ben er van overtuigd dat hij hier extreem woest over was, hij is ook een tijdje op non actief gesteld op zijn werk. Nog geen week later nadat balkjes incident in de Telegraaf was is in „zijn werk terrein” een veulen gevonden die letterlijk en figuurlijk tot moes is geslagen. De politie gaf aan dat het hier om een incident ging en dat het niet te linken was met de man die op paardenheven kickt……tja politie en justitie hoe lang willen jullie nog wachten met het „helpen” van deze man. Moeten er eerst ongelukken gebeuren voordat jullie in beweging komen?…. hoe ging dat spreekwoord ook alweer van dat kalf en die put? Misschien liever lui dan moe?

Wij gaan verder waar anderen stoppen!

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *